top of page

Karrier coaching

Mindenki megérdemli, hogy a munkában is úgy érezze, valódi értéket teremthet. A karrier coaching továbblendít szakmai nehézségeken és segít abban, hogy újra jelentősége legyen a dolgos hétköznapoknak is.  Beszélgessünk róla, hogyan! 

Working with purpose and freedom

FAQ

A karrier tanácsadás során a coaching és a pszichológia eszköztárával támogatom a klienst abban, hogy szakmai életével kapcsolatos céljait, elvárásait, lehetőségeit pontosan megfogalmazhassa, és meg is valósítsa a vágyott változást. A karrier tanácsadás során a "miért"-től eljutunk oda, hogy "hogy" és "mit" érdemes változtatni. A folyamat végén pedig egy konkrét cselekvési terv segít a célok elérésében. A konzultációk során a klienssel szorosan együttműködünk, a közös munka mindig személyre szabott, akár online, akár személyesen zajlik.

01

Kinek segíthet a karrier coaching?

A munka végigkíséri felnőtt életünket. Klienseim között voltak már pályakezők, tapasztalt szakemberek, managerek, karrierváltók, munkahelyre visszatérő szülők. Mindegyiküknek fontos, hogy a munka összhangban legyen önmagukkal, céljaikkal és élethelyzetükkel.

03

Mire számíthatok az 1. ülésen?

A legelső, rövid beszélgetés  után gyakran küldök olyan gyakorlatokat, amelyeket az 1. konzultáció alkalmával már együtt át tudunk gondolni, a karrierút, eddig használt stratégiák, erősségek mentén. Az első 1-2 ülés alatt tisztázzuk a kliens számára legfontosabb célokat is, ezeket végig szem előtt tartjuk.

05

Milyen helyzetekben segíthet a karrier coaching?

Mindenféle, szakmai élettel kapcsolatos kérdés, nehézség esetén: legyen szó egy konkrét munkahelyi elakadásról, újrakezdésről, visszatérésről vagy egy nagyobb változásra való felkészülésről. Mivel életünk jelentős részét munkával töltjük, megérdemeljük, hogy az értékes legyen, és megérje nekünk - úgy anyagilag, mint emberileg.

07

Garantálja-e a karrier coaching a sikert, új munkát?

A karrier coaching során a kliens újra felfedezi, mi mindenre képes, és mi felé törekszik. Önismeretet, önbizalmat,

készségek gyakorlását, és egy olyan személetet adhat, amellyel önmagunk legnagyobb segítői lehetünk, de sikert, új munkát garantálni nem tud. Hiszem, és tapasztalom, hogy a legtöbb kliens azt meg is valósítja, ami számára jelentőségteljes, hogy mi az, és hogy jut ehhez közelebb, ebben segít a coaching. 

02

Hogy zajlik a karrier coaching?

A karrier coaching egy strukturált, átlátható és megoldásközpontú folyamat, amelyben én főleg kérdezek, visszajelzéseket, megerősítéseket osztok meg. Az első, ingyenes beszélgetés után megállapodunk a közös célokban, és rendszeresen megnézzük, hogy haladunk, mire van még szükség. A coaching folyamat végére a kliens magabiztos lesz, erősségei és lehetőségei tudatában, illetve egy konkrét cselekvési tervvel lesz teljes a közös munka. 

04

Hány alkalomból áll a karrier coaching?

Ezt is közösen állapítjuk meg az elején, szükség esetén módosítjuk menet közben. Rendszeresen ránézünk, hogy állunk a kitűzött célokkal, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a folyamatból.

Általában 5-8 alkalom után a kliens sikeresen eléri a kitűzött célt, vagy magabiztos az oda vezető lépésekkel kapcsolatban.

06

Mennyi idő és befektetés?

Általában heti/kétheti rendszerességgel beszélgetünk, a konzultációk 60 percesek, de természetesen ez is megállapodás kérdése, a céloktól és elérhetőségtől függően. Később, ahogy a kliens magabiztosabb, lehet havonta egy megerősítő alkalom, és a lezárás után pár hónappal hasznos lehet egy utánkövető alkalom. 

A tiszteletdíj 25e Ft/60 perces alkalom.

BESZÉLJÜNK!

Kezdhetjük egy rövid, ingyenes hívással, ahol szívesen válaszolok bármilyen kérdésre, vagy egyből belevághatunk a közös munkába. 

Időpontot foglalni (preferált dátum és napszak elküldésével), és bármilyen kérdést itt lehet feltenni, és hamarosan válaszolok:

 

Köszönöm az üzenetet!

contact career coaching
bottom of page